вторник, 10 юни 2014 г.

Как да пазаруваме дрехи онлайн?

Пазаруването онлайн може да ви спести доста време, пари и разходка до мола, но и безразсъдното пазаруване онлайн също може да ви причини редица разочарования и проблеми. Когато пазарувате дрехи онлайн първо се убедете, че са подходящия размер. Разгледайте добре различните онлайн магазини за дрехи, намерете най-добрата цена и се пазете от измамници. За да завършите едно успешно пазаруване онлайн следвайте следните правила стриктно:

1.       Купувайте правилните дрехи

-          Вземете точните си мерки – това е необходимо, защото всеки производител работи с различни размери, а дори и да работи по определени стандарти не можете да сте сигурни на 100%, че блуза в един размер, но различни марки ще изглежда конструктивно по един и същи начин. Най-малкото жените трябва да знаят обиколката на гърдите, талията и ханша си, а като допълнителни мерки е добре да знаят обиколката на бедрото, дължината на ръкава и ширината на рамото си. При мъжките дрехи е важно да знаят същите обиколки + обиколката на врата. А за децата височината е от голямо значение докато при новородените е важно да знаете освен месеците и височината и тяхното тегло.
-          Проверявайте информацията за размерите на всеки онлайн магазин. Когато избирате дрехите си онлайн винаги поглеждайте в раздела с обозначение на размерите. Ако все пак такъв липсва първо се информирайте по телефона или по мейла за размерите, които ви интересуват на определена дреха, за да сте сигурни, че купувате правилната дреха.

2.       Направете списък с дрехите, от които имате нужда

-          Направете подробен и точен списък на нещата, от които имате истинска нужда и се придържайте към списъка. Така по-лесно ще се концентрирате върху дрехите, които наистина трябва да купите. Когато пазарувате онлайн дрехи е лесно да харесате още нещо или да се двоумите между два модела. Тогава изберете или според цената или според цвета и дрехите, с които можете да комбинирате.

3.       Придържайте се към бюджета

-          Като начало определете си бюджета и се придържайте към него стриктно. Старайте се да не излизате извън него и винаги сравнявайте цените. Удобството на това да пазарувате онлайн е, че можете да обикаляте виртуално магазините и да сравнявате цените бързо и лесно. Освен това някои магазини правят отстъпка при покупка на повече от 2 продукта, ако няма обявено намаление винаги можете да попитате, ще се учудите търговците колко лесно правят отстъпки за количества или за оборот.

-          Проверявайте предварително каква е цената за доставка. Когато правите сравнение между цените проверете дали не е по-добре да си купите няколко неща от едно място и да спестите от цената за транспорт и доставка. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар